FAQ

Articolele publicate

Acest site nu incalca legea si nu este creat pentru scopuri ilegale! Nici un fisier nu este stocat pe serverele noastre. Fisierele apartin autorilor/proprietarilor si au fost facute publice pe alte servere Toate fisierele in format digital,video,zip, prezentate public pe acest site au un rol strict distractiv, iar utilizatorul, odata cu accesarea acestui website, isi asuma obligatia de a le sterge dupa cel mult 24 de ore de la ora descarcarii.  In semn de solidaritate si respect pentru autori/proprietari, "www.sp33dolino.webnode.com"  va invita sa cumparati filmele preferate in original de la dealer-ii autorizati.

Materialele
prezentate pe acest site sunt doar pentru a promova artistii, orice
material descarcat de pe acest site trebuie sters in maximum 24 de ore
de la descarcare, daca nu vei sterge materialul il vei utiliza pe
propria raspundere.Noi nu sustinem pirateria materialelor oferite de
acest site.
MENTIONAM: Materialele sunt oferite pe site numai pentru
promovare! Mai adaugam ca materialele nu sunt sustinute de serverul
nostru!
Articolele sunt gazduite pe filebox , rapidshare , upload si alte servere de sustinere a fisierelor.

Regulament

1. sa caute cu atentie (folosind functia "Cauta") inainte de a deschide un subiect nou
2. sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor utilizatori si sa incerce sa ii ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar daca unele pot parea foarte "banale" si "simple" - nu uitati, nimeni nu sa nascut invatat.
3. sa ofere raspunsuri strict la tematica articolului! Daca-ti lipsesc cunostintele pentru a raspunde la intrebarea/mesajul topicului, nu raspunde, lasa pe altii sa raspunda topicului.
4. este interzisa promovarea in mesaje a propriului site sau altor site-uri la care sunteti afiliat, nu acesta este scopul acestui forum si prin urmare, mesajele cu scop publicitar vadit vor fi sterse.