Tom Hardy ar putea fi villain-ul înThe Dark Knight Rises

19.11.2010 13:37

Tom Hardy ar putea fi villain-ul înThe Dark Knight Rises

Starul din Inception, Tom Hardy,  a fost adăugat luna trecută distribuţiei celui de-al treilea film Batman, iar  presupunerile despre rolul negativ pe care l-ar putea juca nu au întârziat să apară. Cu Riddler exclus de pe lista antagoniştilor, Christopher Nolan ar fi putut alege pe oricine de la Killer Croc până la Detectivul Harvey Bullock.

Cei de la Batman News au risipit misterul şi ne-au anunţat că filmul îl va avea ca personaj negativ pe doctorul Thomas Hugo Strange, un super-geniu care îşi foloseşte extraordinara inteligenţă în propriul interes, sfidând legea. Personajul a apărut prima dată în benzile desenate din 1940 şi este unul dintre primii eroi negativi cu care Batman intră în conflict, precedându-i pe Joker şi Catwoman. Unul din amănuntele interesante despre Dr. Hugo este că el ştie adevăratul nume al lui Batman, dar e un secret pe care îl ţine pentru el însuşi. Un alt aspect demn de reţinut despre acest personaj este acela că îşi foloseşte inegalabilul talent ca om de ştiinţă pentru a crea monştri fără minte, cu instincte canibale.

Ni-l putem imagina cu uşurinţă pe Hardy în rolul lui Hugo Strange, mai ales după interpretarea sa din Bronson. Dacă aceasta este alegerea lui Nolan pentru personajul negativ al The Dark Knight Rises, cu siguranţă că îl va adapta suficient filmului, pentru a fi un oponent cât mai original şi interesant.